Make your own free website on Tripod.com

 

 

Utusan Webmaster

 

Laman web ini telah dibangunkan agar pembaca dapat mengenal dan mempelajari antara komponen penting yang perlu bagi sesebuah komputer itu sebelum ianya boleh beroperasi atau digunakan. Dengan melayari serta membaca laman web ini, adalah diharapkan pembaca akan mendapat manfaat dan ilmu yang sebaiknya daripadanya dan secara tidak langsung telah memberikan sumbangan yang amat bernilai bagi saya selaku pembangun laman web ini.

 

Saya amat berterima kasih kepada semua pembaca kerana telah sudi melayari serta terus memberikan komen serta pendapat anda tentang perlunya laman web seperti ini dapat dibangunkan lagi pada masa akan datang bagi memantapkan lagi ilmu pengetahuan am mengenai  pentingnya mempelajari dan mengenal komponen-komponen penting yang ada pada setiap komputer.

 

Tidak salah jika saya katakan di sini walaupun telah lama industri ICT telah bertapak dalam negara kita namun masih ramai lagi yang belum mengenal atau mengetahui akan apa itu komputer serta isi kandungan di dalamnya. Oleh itu, saya berharap sekiranya pembaca mempunyai sebarang komen atau pertanyaan silalah berbuat demikian dengan menghantar e-mel kepada alamat tertera ini iaitu di fshah05@yahoo.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hakcipta Terpelihara 2005 Shaharin Ali

Laman web ini dibangunkan oleh Shaharin Ali

Hubungi Webmaster di : fshah05@yahoo.com